Έρευνα Αγοράς για Εξαγωγή Ελαιολάδου στην Ρωσία

Η συγκεκριμένη έρευνα αγοράς μπορεί να σας βοηθήσει να σχηματίσετε μία πρώτη γνώμη σχετικά με την προσπάθεια εξαγωγής ελαιολάδου στην Ρωσία.

Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι η προσπάθεια εξαγωγής ελαιολάδου στο εξωτερικό είναι θέμα που απαιτεί την δική του αξιολόγηση σχετικά με την εξαγωγική διαδικασία

Η έρευνα διεξήχθη αρχές του 2011 και δημοσιεύθηκε αρχές του 2012. Βέβαια ίσως σας περνάει από το νου ότι τα στοιχεία είναι παλιά και ίσως να μην ισχύουν, πολύ σωστή σκέψη, αλλά…. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τις απαιτήσεις που χρειάζονται προκειμένου να εξάγετε το λάδι σας στην Ρωσία.

Στην συγκεκριμένη έρευνα μπορεί να δείτε τιμές για την εξαγωγή ελαιολάδου στην Ρωσία, ακόμη θα μάθετε και την σχετική διαδικασία που θα απαιτηθεί προκειμένου να εξαχθεί το ελαιόλαδο σας στην Ρωσία.

Όπως ήδη διαβάσατε η εξαγωγή ελαιολάδου στην Ρωσία απαιτεί πάρα πολύ καλή προετοιμασία, επίσης δεν ενδείκνυται για μικρο-παραγωγούς η ακόμη και για όσους ψάχνουν να ξεκινήσουν δειλά δειλά τις εξαγωγές των προϊόντων τους η και ακόμη να έχουν τον ρόλο του διαμεσολαβητή.

Ο λόγος είναι ότι το μπάτζετ που απαιτείτε για μια τέτοια κίνηση χαρακτηρίζεται ως:

  • Υψηλού κόστους
  • Υψηλού Ρίσκου

Photo by Oliveline

Συμβουλή: Κάντε κλικ στην προέκταση της παρουσίασης για να την διαβάσετε σε πλήρη οθόνη

#

Βοήθησε στην Διάδοση

Δημοσιεύσε το στο blog σου η μοιράσου το με τους φίλους σου.